Programledaren och profilen Malin Gramer till Familjeliv!

Programledaren Malin Gramer, 39 kommer senast från Loppi.se. Hon är mest känd från sina programledaruppdrag på TV men hörs i radio och i sin populära podcast "Mitt i livet" tillsammans med Katrin Zytomierska. I höst är hon aktuell med ett nytt spännande projekt. 

 Foto: Evelina Andersson

Foto: Evelina Andersson

– Jag kände att Familjeliv har så mycket mer att erbjuda mig än där jag bloggade tidigare. Den här plattformen känns rätt där jag befinner mig just nu i livet och jag känner mig otroligt glad och peppad av att få vara en del av Familjeliv, säger Malin Gramer.

– Malin har en fantastiskt härlig energi och humor vilket smittar av sig i allt hon tar sig an. Hon är inspirerande på många vis och en kul person att följa. Därför är vi oerhört glada att Malin har valt att flytta bloggen till oss, säger Elina Malm, innehållschef hos oss på Modern Women Media. 

Besök Malins blogg här >

Läs hela pressmeddelandet här!

 

//Team MWM