Programledaren och profilen Malin Gramer till Familjeliv!

Programledaren Malin Gramer, 39 kommer senast från Loppi.se. Hon är mest känd från sina programledaruppdrag på TV men hörs i radio och i sin populära podcast "Mitt i livet" tillsammans med Katrin Zytomierska. I höst är hon aktuell med ett nytt spännande projekt. 

 Foto: Evelina Andersson

Foto: Evelina Andersson

– Jag kände att Familjeliv har så mycket mer att erbjuda mig än där jag bloggade tidigare. Den här plattformen känns rätt där jag befinner mig just nu i livet och jag känner mig otroligt glad och peppad av att få vara en del av Familjeliv, säger Malin Gramer.

– Malin har en fantastiskt härlig energi och humor vilket smittar av sig i allt hon tar sig an. Hon är inspirerande på många vis och en kul person att följa. Därför är vi oerhört glada att Malin har valt att flytta bloggen till oss, säger Elina Malm, innehållschef hos oss på Modern Women Media. 

Besök Malins blogg här >

Läs hela pressmeddelandet här!

 

//Team MWM

Välkommen till MWMs nya hemsida!

Nu har vi lanserat vår nya hemsida. Vi har anpassat och förenklat designen så att du som användare smidigt kan få en överblick av Modern Women Media, se vilka influencers som ingår i nätverket samt vilka case vi tidigare har genomfört. 

 

Nyfiken på mer? Hör gärna av dig till någon i vårt team så kan vi prata vidare om vårt erbjudande och se vad vi kan skapa tillsammans!

//Team MWM